

Bardzo prosimy o zapoznanie się z cennikiem.
W razie pytań prosimy o kontakt ze stołówką tel. 727 411 601.
- Wypełniając formularz zgłoszeniowy, deklarują Państwo chęć, aby dziecko korzystało z przygotowywanych przez GASTRO TEAM posiłków przez cały rok szkolny 2021/22.
- W przypadku rezygnacji z posiłków, konieczne jest poinformowanie firmy GASTRO TEAM e-mailem: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript., w innym przypadku będziemy nadal przygotowywać obiady, co wiąże się z koniecznością zapłaty za posiłki.
- Kliknij w przycisk ZAŁÓŻ KONTO.
- Należy wpisać dane użytkownika (rodzica lub opiekuna), zapoznać się i zaakceptować regulamin i politykę prywatności.
- Po zapisaniu danych, na podany e-mail zostanie wysłany link aktywacyjny do potwierdzenia. Należy w niego kliknąć.
INSTRUKCJA KORZYSTANIA Z APLIKACJI
Szanowni Państwo,
istnieje możliwość zamówienia posiłków na wynos lub z dostawą.
Umożliwiamy również w zaistniałej sytuacji możliwość zamówienia posiłków w jednej cenie dla Państwa i innych członków rodziny.
- Zamówienia można składać drogą elektroniczną do 9:00 na dany dzień (adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. tel. kontaktowy 500 022 202).
- Prosimy o podanie dokładnego adresu dostawy, ilość obiadów i który zestaw zg. z menu.
-
Koszt dostawy 12zł (za każdą dostawę)
- II danie 13,00zł (koszt obejmuje pojemnik jednorazowy typu DUNI)
- Zupa + II danie - 15,50zł (koszt obejmuje pojemniki jednorazowe typu DUNI)
-
Diety specjalne - problemy zdrowotne, takie jak cukrzyca, alergie pokarmowe czy podwyższony poziom cholesterolu we krwi, powodują znaczne utrudnienia w zaplanowaniu prawidłowej diety, jak i w przygotowaniu odpowiedniego jedzenia. Jadłospis tworzony jest przez wykwalifikowanego dietetyka po rozmowie z osobą, która wymaga specjalnego odżywiania, lub jej opiekunem.
-
Promocja zdrowego żywienia w placówkach edukacyjnych - planujemy ogranizować warsztaty kulinarne – tematyczne. Dzieci pod okiem kucharza mogą poznać produkty, z których przygotowywane są potrawy. Własnoręcznie wykonują np. kanapki, koktajle jogurtowo-owocowe lub warzywno-owocowe, sałatki, wrapy, tortille z naleśników szpinakowych z różnymi farszami, samodzielnie mogą wycisnąć sok z warzyw i owocow.
Tego typu zajęcia pozwalają odkryć nowe smaki i potrawy, które dzieci mogą następnie powtórzyć w domu.
-
"Wiem co jem" - promujemy zdrowe nawyki żywieniowe. Naszym celem jest zachęcenie dzieci do świadomego wyboru zdrowych produktów. Ze szczególną starannością dobieramy towary, z których przygotowywane są posiłki dla dzieci.
-
Kuchnia tematyczna i świata - raz w miesiącu serwujemy kuchnię świata (informacja będzie umieszczana w jadłospisie), a 3 razy w roku organizujemy pokaz kuchni świata wraz z degustacją niezależnie od obiadu.
-
Firma certyfikowana znakiem jakości wdrożonego systemu HACCP.
Dbamy o nasze produkty w sposób wyjątkowy m.in.:
- Od kilku lat ziemniaki otrzymujemy tylko w jednym wybranym gatunku z jednego gospodarstwa mieszczącego się pod Płońskiem
- Sami zaopatrujemy się w pozostałe warzywa i owoce na warszawskiej giełdzie Bronisze, starannie selekcjonując dokładnie towar
- Mięso i drób kupujemy od stałych dostawców od 8 lat i przyjmujemy towar wyłącznie po podwójnym teście jakości zgodnym z ISO - HACCP
- Przechowujemy próbki naszych produktów do 72 h
- Sami badamy nasze produkty pod względem jakości i stale ją poprawiamy